сряда, 17 април 2013 г.

Модерните коктейлни рокли през 2013 г. в снимки

Най-модерните коктейлни рокли за лято 2013 г. се явяват едни от основните предизвикателства за сезона. Разнообразните коктейлни рокли отдавна и за постоянно са навлезли в живота ни, като неотменна част при тържества и празници, а също така и романтични срещи и делови, неофициални мероприятия. Какво ново ни е приготвил този сезон за вечерните тоалети? Да видим подробности на снимките.

Позицията си закрепиха тесни и елегантни рокли, с изразен силует. На нея този сезон за заложили Alberta Ferretti и Andrew Gn. С нескромна откровенност, с подчертаната нееднозначност и загадъчност на женската натура се вместиха и моделите на Vionnet, Herve Leger и John Richmond. Badgley Mischka и Jason Wu този път са предпочели строгите класически коктейлни рокли до коляното. Но не можаха да се въздържат от лекия щрих, придаващ известна пикантност - капковидно деколте, изумитeлно съчетано с модерни и скъпи платове.

Също така огромна популярност през този сезон обещават отличаващата се рокля-бюстие, с която наистина ще изглеждате неотразима. Модерната този сезон прозрачност се разпространява и при коктейлните рокли.





Няма коментари:

Публикуване на коментар